A Húsvéti időszak nálunk idéntől a gyros hete lett. Egyébként is gyakran van terítéken, de hogy egy héten kétszer is süssünk ilyen még nem volt...
A mai adag is elfogyott, de ha jövőhéten is ez lenne az ebéd, egy cseppet sem zavarna minket.
Lassan ideje lesz Krisztunak megtanulni pitát sütni...
Bár a lepény tésztája kicsit már hasonlít rá.
A mai adag is elfogyott, de ha jövőhéten is ez lenne az ebéd, egy cseppet sem zavarna minket.
Lassan ideje lesz Krisztunak megtanulni pitát sütni...
Bár a lepény tésztája kicsit már hasonlít rá.
A csirkemellet csíkokra vágom, ízlés szerinti mennyiséggel befűszerezem leöntöm 1dl olajjal és pár óráig állni hagyom. Egy serpenyőt felforrósítok, beleöntöm a fűszeres olajos húst, a négybe vágott hagymát és kb 40-50 perc alatt készre sütöm. Ha igényli, 1-2 kanál vizet lehet alá tenni hogy ne égjen le.
Kapros fokhagymás öntettel, fűszeres sült burgonyával és görög salátával tálalom.
Kapros fokhagymás öntettel, fűszeres sült burgonyával és görög salátával tálalom.
- 50dkg csirkemell filé
- olaj
- 3-4 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só
- pirospaprika
- oregano
- 1 csipet cukor
- őrölt bors
- rozmaring
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése