Végre sikerült megint gyönyörű, hatalmas gombákat vennünk. Szinte kívánta, hogy megtöltsük.
Most egy kicsit másképp...
A hagymát apróra vágom, hozzáadom a darált húst, a gombák felkockázott tönkjét és olajban megpirítom, felöntöm kb fél liter vízzel, fűszerezem és készre főzöm. A teljes fűszeres darált hús mennyiséget a gombákba töltöm, majd beburkolom a szalonnával és 200 fokon légkeveréssel 30 percig sütöm.
- fél kg darált hús
- 8db nagy gomba
- 8 vékony szelet bacon
- 3gerezd zúzott fokhagyma
- bors
- kakukkfű
Darált hús 599ft
Gomba: 507ft (599ft/kg)
Hagyma:13ft (129ft/kg)
Bacon: 299ft
A többi hozzávaló a kertből való saját termesztés vagy olyan kis mennyiség, hogy nem tudok rá aktuális árat számolni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése