A ricottát elkeverem a reszelt sajttal, tejföllel, mustárral, fokhagymával és sóval, borssal fűszerezem ízlés szerint.
A leveles tésztát vékonyra kinyújtom. 5x5cm négyzetekre vágom és kis lyukú muffin sütőbe (4,5cm átmérőjű) teszem. Mindegyik tészta közepébe fél teáskanálnyi masszát teszek és megszórom lenmaggal.
Forró sütőben 220 fokon 10-12 perc alatt készre sütöm. (alsó-felső sütés)
Ebből a mennyiségből 72 db lett.
Ebből a mennyiségből 72 db lett.
- 1 csomag leveles tészta (500g)
- 25 dkg ricotta (Szarvasi)
- 15dkg reszelt sajt
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 3 ek tejföl
- 1 mk mustár (elhagyható)
- őrölt bors
- só
- díszítéshez: lenmag (elhagyható)
Sajt 179ft (1190ft/kg)
leveles tészta 195ft/cs
ricotta 229ft
A többi hozzávaló olyan kis mennyiség, hogy nem tudok rá aktuális árat számolni
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése