A tegnapi grillezett csicsóka fele megmaradt. Sokáig tanakodtunk mi legyen belőle, mert a marhapörkölthöz nem igazán passzolt. Ez lett a végeredmény.
Hm.... finom!
A tonhalat lecsöpögtetem és a meleg csicsókával együtt késes aprítóba teszem. Hozzáadom a mustárt és ízlés szerinti mennyiségben a citromlevet, a sót és a borsot. Addig kevertetem a géppel, míg egynemű és krémes nem lesz. Hideg és meleg szendvicsre is nagyon finom.
- 50 dkg grillezett fűszeres csicsóka
- 2db Silver bay aprított tonhal (bármilyen fajta jó, de ez a legfinomabb)
- 2 ek mustár
- 2 ek frissen facsart citromlé
- 1 mk só
- 1mk őrölt bors
Csicsóka 175ft (350ft/kg)
Tonhal 350ft
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése