2013. február 10., vasárnap

Csicsókás-tonhalas szendvicskrém - Krisztu




A tegnapi grillezett csicsóka fele megmaradt. Sokáig tanakodtunk mi legyen belőle, mert a marhapörkölthöz nem igazán passzolt. Ez lett a végeredmény.
Hm.... finom!

A tonhalat lecsöpögtetem és a meleg csicsókával együtt késes aprítóba teszem. Hozzáadom a mustárt és ízlés szerinti mennyiségben a citromlevet, a sót és a borsot. Addig kevertetem a géppel, míg egynemű és krémes nem lesz. Hideg és meleg szendvicsre is nagyon finom. 
  • 50 dkg grillezett fűszeres csicsóka
  • 2db Silver bay aprított tonhal (bármilyen fajta jó, de ez a legfinomabb)
  • 2 ek mustár
  • 2 ek frissen facsart citromlé
  • 1 mk só
  • 1mk őrölt bors
   Ára kb: 550ft (2013.február)
Csicsóka 175ft (350ft/kg)
Tonhal 350ft
A többi hozzávaló olyan kis mennyiség, hogy nem tudok rá aktuális árat számolni.

Melegszendvicsen felhasználva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése